Usein kysyttyä

Kaikki mitä sinun tulee tietää hampaiden valkaisusta

Miten saan valkoiset hampaat?
On olemassa erilaisia tapoja valkaista hampaita. Seuraavassa tuotevertailuissa sinulle esitellään erilaisia valkaisutapoja sekä niiden etuja ja haittoja.

Tuotteiden vertailu

  • Valkaisun voimakkuus
  • Tulosten turvallisuus ja pysyvyys
  • Vaiva
  • Hampaiden tarkistus
  • Hinta

Valkaiseva hammastahna

  • $

Valkaisevat
liuskat, kynä ja geelit ilman peroksidia

  • $$

Käyttövalmiit muotit (‘Kotivalkaisu’)

  • $$

Kotivalkaisu aivan kuin hammaslääkärissä

  • $$$

Tehovalkaisu hammaslääkärissä

  • $$$$$$
Mikä on kotona tehtävä valkaisu ja miten se toimii?

Kotona tehtävä hampaiden valkaisu on prosessi, joka valkaisee hammaskiilteen värivirheitä. Näin keltaisista hampaista tulee jälleen valkoisia.

Kaikki valkaisumuottimme ovat mukautettuja ja kokeneiden hammasteknikkojen valmistamia. Saadaksesi mukautetun valkaisumuotin, sinä teet painokuvan hampaistasi kotona helpolla ja käyttövalmiilla järjestelmällämme. Sen avulla voimme valmistaa hampaisiisi täydellisesti sopivan valkaisumuotin. Tällaiset muotit ovat mukavampia ja tehokkaampia verrattuna valmiisiin valkaisumuotteihin (keitettävät ja purtavat muotit).

Mittojen mukaan tehtyjä valkaisumuotteja ja tehokasta Opalescence-valkaisuliuosta käytetään 2-3 tuntia päivässä. Monet huomaavat hampaissaan välitöntä vaalenemista, mutta parhaat tulokset saavutetaan viikon käytön jälkeen.
Miten valkoiset hampaani ovat hoidon jälkeen?
Smiletastic ammattimainen kotona tehtävä valkaisu on kuin hammaslääkärillä tehty, ja hampaistasi tulee jopa 16 kertaa valkoisemmat.
Voiko kuka tahansa tehdä valkaisuhoidon?
Periaatteessa jokainen yli 18-vuotias henkilö, jolla on terveet hampaat (ei kariesta) voi tehdä hampaiden valkaisukäsittelyn.
Täytyykö minun käydä hammaslääkärissä ennen kuin käytän Smiletastic?
Ei, sinun ei tarvitse mennä hammaslääkäriin, jos hampaasi ovat terveet eikä niissä ole kariesta. Jos käyt säännöllisesti ennalta ehkäisevissä tarkastuksissa, voit käyttää smiletastic huoletta.
Liittyykö tähän riskejä?

Pitkäaikaisten tutkimusten mukaan kunnolla ja ammattimaisesti tehdyt valkaisukäsittelyt, kuten smiletastic, eivät vahingoita h ammaskiillettä.

Myyttekö vahvempia kuin 16-prosenttisia valkaisugeelejä, esim. 20% tai 35%?

Ei, niitä voidaan käyttää vain hammaslääkärin vastaanotolla – voit lukea lisää 35% valkaisugeelistä täällä tai 20% valkaisugeelistä täällä.

Mitä räätälöidyt valkaisulusikat ovat?

Hampaiden painokuviin perustuvia ja täydellisesti mittojen mukaan tehtyjä valkaisumuotteja valmistetaan hammaslaboratoriossamme. Näin hammaslääkärit valmistavat valkaisumuotteja. Mittojen mukaan tehdyt muotit ovat mukavampia mutta myös tehokkaampia kuin valmiit valkaisumuotit, koska valkaisugeeliä laitetaan täsmälleen oikeisiin kohtiin eikä se pääse vuotamaan. Näin ikenesi eivät ärsyynny tai jopa vahingoitu.

Kuinka tärkeää on omistaa räätälöityjä valkaislusikoita?

Erittäin tärkeitä! Vain hyvin hampaisiisi istuva muotti takaa turvallisen ja tehokkaan valkaisun.

Valmiit muotit, kuten ThermoForm (keitä ja pure) -muotit toimivat huomattavasti heikommin, koska valkaisugeeli ei välttämättä levity hampaille tasaisesti. Sen takia tulokset eivät ole tasaisia. Lisäksi geeliä voi päästä vuotamaan muotista, mikä saattaa aiheuttaa ienten ärsytystä tai jopa vahingoittumista.

After Ordering

Täytyykö minun noutaa valkaisugeeli hammaslääkäriltä?
Ei, me lähetämme valkaisugeelin suoraan kotiisi.
Mikä on ensimmäinen askel paketin saamisen jälkeen?

Mukautettuja valkaisumuotteja varten tarvitsemme painokuvan hampaistasi. Valkaisupakkauksemme sisältää kaiken tarvittavan sekä tarkat ohjeet hampaiden painokuvan tekemiseen. Seuraa näitä helppoja vaiheita ja lähetä painokuva meille. Kuten esittelyvideostamme näkyy, se käy helposti eikä lääketieteellistä tietoa tarvita:

Kun saamme hampaidesi painokuvat, hammasteknikkomme valmistavat mukautetut valkaisumuottisi. Valkaisumuotit saadaan valmiiksi muutamassa päivässä, ja ne lähetetään sinulle.

Nyt hampaiden valkaisu voi alkaa: Täytä muotti painamalla geeliä jatkuvalla syötöllä poskihampaasta toiselle. Älä käytä enempää kuin ¼ ruiskullista muottia kohti. Jätä muotti paikalleen 2 tunniksi, jos sinulla on herkät hampaat. Monet huomaavat välitöntä vaalenemista, mutta parhaat tulokset saadaan yhden viikon käytön jälkeen.
Mitä minun pitäisi tehdä, jos hammasjäljennökset epäonnistuvat?
Jos hampaidesi painokuva ei onnistunut, me lähetämme sinulle uudet painomuotit. Seuraa ohjeita tarkasti. Jos sinulla on kysyttävää hamaiden painokuvista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

During the treatment

Kuinka paljon minun pitäisi käyttää valkaisugeeliä kerralla?

Täytä muotti painamalla geeliä jatkuvalla syötöllä poskihampaasta toiselle. Älä käytä enempää kuin ¼ ruiskua muottia kohti. Sinun tulee käyttää 16% valkaisugeeliä 2-3 tuntia päivässä.

Smiletastic Pro -pakkaus sisältää 4 ruiskua, jotka riittävät valkaisuhoitoihin viikon ajaksi. Tämä vastaa hammaslääkäreiden suosittelemaa hoidon kestoa. Katso videomme ja opi yhdessä minuutissa, miten voit valkaista hampaasi Opalescencella:

Was ist das Smiletastic App?
Um die Gesundheit deiner Zähne und ein optimales Bleachingergebnis sicher zu stellen, kannst du mit der Smiletastic App regelmäßig deine Bleichergebnisse mittels Foto dokumentieren. Die Fotos werden täglich von Herrn Dr. Dufek analysiert, um dir Tipps und Hinweise für ein optimales Ergebnis zu geben.

Valkaisun jälkeen

Mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota valkaisun jälkeen?

Valkaisun jälkeen harjaa hampaasi ja puhdista valkaisumuotit hammasharjalla ja vedellä. Sinun ei pidä syödä tai juoda hapokkaita ruokia tai juomia vähintään yhteen tuntiin valkaisukäsittelyn jälkeen.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelen välttämään kahvia, teetä, punaviiniä ja nikotiiniä koko valkaisuprosessin ajan.

Kuinka pitkään valkaisutulokset kestävät?

Tulokset kestävät yleensä noin yhden vuoden. Tämä riippuu kuitenkin pitkälti tavoistasi. Tupakointi ja tummien juomien (kuten kahvin ja teen) käyttö sekä punaviini saattaa tummentaa hampaitasi.

Valkaisukäsittely voidaan toistaa 6 kuukauden jälkeen, mieluiten vuoden jälkeen edellisestä käsittelystä. Näin hampaasi pysyvät valkoisina. Voit tilata lisää geeliä täältä.
Kuinka usein valkaisuprosessi pitäisi toistaa?
Saadaksesi jatkuvasti valkoiset hampaat, valkaisukäsittely tulee toistaa aikaisintaan 6 kuukauden välein, mieluiten vuoden välein. Voit tilata lisää geeliä täällä.

Yleistä tietoa

Hampaissani on kruunuja: voinko valkaista hampaita?
Sinun ei tarvitse huolehtia paikoista, tai hampaiden pinnoitteista, sillä valkaisugeeli ei valkaise eikä vahingoita niitä. Koska pinnoitteet ovat tavallisesti omia hampaitasi vaaleampia (ruoka ja virvokkeet eivät tummenna niitä), valkaisukäsittely saa aikaan tasaisen valkoisen värin hampaillesi.
Olen jo mukauttanut valkaisulusikat. Voinko ostaa pelkästään valkaisugeelin?
Kyllä, me myymme Opalescence-valkaisugeeliä seuraavan kokoisina pakkauksina 4 valkaisukäsittelyä yhdellle henkilölle, tai 8 valkaisukäsittelyä k ahdelle henkilölle.
Olen kadottanut valkaisulusikat tai ne rikkoutuivat – mistä voin saada tilalle uudet?

Jos olet kadottanut tai rikkonut Smiletastic-valkaisumuottisi, voit tilata uudet täällä.

Kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sähköposti